Evsun je trudna!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 93 epizoda drugi deo, Evsun je trudna!

By  | 

pageEvsun je trudna!

Džemal pita Muge gde da je vozi. Muge kaže da će boraviti u njihovom hotelu.
Evsun besna odlazi kod Zejneb. Pita je zašto je to od nje zaslužila. Podseća je da joj je pronašla majku, želela da joj pomogne i pruži joj nov,bolji život…Ona je pita šta želi od nje.Govori joj da ona voli Ardu i da on voli nju i kaže joj da joj ne ruši dom.Evsun govori Zejneb da joj je ona sestra od tetke i pita je da li se to radi rodjacima.Evsun želi da ode, njoj se vrti u glavu i ona gubi svest.Zejneb joj prilazi.Ilijas takodje dolazi.

Ganimet je u policijskoj stanici. Zrjneb je zove, govori joj da se Evsun onesvestila i da je odvodi sa Ilijasom u bolnicu. U bolnici dolaze i Arda, kao i Bahar i Ateš.Tu je i Sultan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evsun se budi, pita doktora šta joj je sada, bubrezi, pluća…?Doktor joj kaže da je peta nedelja trudnoće i da pošto je imala transplataciju bubrega očekuje je naporna trudnoća.Doktor obaveštava porodicu da je Evsun trudna.Arda je srecan što će postati otac.Zejneb je zbunjena.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site