Evsun odlazi u zatvor!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 64 epizoda ,Evsun odlazi u zatvor!Bahar saznaje da Ateš ima sina!

By  | 

pageEvsun odlazi u zatvor!

Policija dolazi po Evsun na čelu sa Ismailom.Evsun odvodi policija.Bahar povredjena klekne na kolena i vrišti.Evsun zove Sultan iz policijske stanice, kaže joj da je policija uhvatila, da ima pravo samo na jedan poziv, da će izaći na sud, ali da će najverovatnije ide u zatvor.

Sultan odlazi kod Bahar i moli je povuče tužbu.Evsun smeštaju u zatvor.Ilijas misli da se Evsun i dalje krije kod Muzafer i zahvaljuje joj se zbog toga.Ilijas govori Ganimet da u pismu koje je ostavio nema ništa za nju i za njih dvoje.Ilijas joj kaže da ne brine i da će tu tajnu odneti u grob.

Arzu obaveštava Ateša da je Doruk pobegao dok se ona tuširala.Policajac govori Atešu da će sliku njegovog sina proslediti svim policijskim stanicama.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site