Fanaa Ishq Mein Marjawan - 1. epizoda - Upoznajte Agastju i Paki!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 1. epizoda – Upoznajte Agastju i Paki!

By  | 


Upoznajte Agastju i Paki!

Epizoda započinje tako što muškarac sa kapuljačom (kom ne vidimo lice) izađe iz džipa i približi se nekom preplašenom čoveku sa ogromnim pajserom u rukama. Ovaj preplašeni moli tipa sa kapuljačom da ga pusti. Obećava da će vratiti novac koji je ukrao. Novac mu je bio očajnički potreban za operaciju njegove supruge. Tip sa kapuljačom ga upita da li je planirao operaciju svoje supruge sinoć sa drugom ženom u apartmanu? Neka više ne narušava njegovo ili poverenje njegove žene. Pokaže svojim ljudima da ga odvedu, a potom izjavi da njega možda ne vide, ali njemu niko ne može da pobegne iz vida, posebno ona.
Sa druge strane, prikazuju nam glavnu junakinju obučenu u lehengu. Ešarpa joj spadne i konačno vidimo njeno lice. Zove se Paki. Prijateljice joj se izvine, nagazile su joj ešarpu pa je spala. Paki predlaže da se uslikaju za nekog. Baš u tom trenutku je nazove muškarac po imenu Agastja (glavni junak) koji je prikazan kako putuje u privatnom avionu, okružen luksuzom. Paki užurbano pronađe slušalice dok on broji za koliko će mu se javiti. Agastja šaljivo prokomentariše da će se videti sa njom posle sedam dana zato što mu se javila posle sedam zvona. Paki ga zavitlava da se ne pravi važan pred njom, pa nije on neki momak sa naslovne strane. Nazove ga “dodo” za šta Agastja prokomentariše da mu se nikad nije sviđalo. On joj kaže da nešto pojede zato što je od jutra praznog stomaka, i za čudo, upravo tada joj donesu omiljenu hranu u sobu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site