Fanaa Ishq Mein Marjawan - 1. epizoda - Upoznajte Agastju i Paki!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 1. epizoda – Upoznajte Agastju i Paki!

By  | 


Pakina ešarpa zahvati vatru, Agastja joj kaže da pogleda iza. Paki pogleda iza nje i šokira se videvši da joj se ešarpa zapalila, odmah je ugasi. Pita ga kako je znao za ešarpu. On pita da li joj se ešarpa zapalila, da li je dobro? Ona potvrdi i pita zašto joj je rekao da pogleda iza. On veli da je govorio momku iz kancelarije koji je prosuo kafu. Paki zaključi da ju je univerzum zaštitio preko njenog najboljeg prijatelja. Agastja je tera da promeni svoju ešarpu dok ne stigne mladoženja sa povorkom.
Održi se venčanje Harša i Namrute. Namrutina majka se zahvali Paki i blagoslovi je.
Rađiv (Haršov rođak) upozna Paki i predstavi joj je. Hvali je što je tako vešto isplanirala čitavo venčanje i usput zatraži njen broj. Tip sa kapuljačom se namerno sudari sa Rađivom i odlazi bez reči. Paki se na trenutak zbuni. Pristane da se vide posle venčanja nakon što on predloži.
Nešto kasnije, Paki ponovo razgovara sa Agastjom koji je pita za Haršovog rođaka. Njoj se Rađiv čini kao džentlmen, tražio je da vidi sa njim posle venčanja. Pristala je, otići će na nekih desetak minuta.
U isto vreme nam prikažu i Rađiva koji priča svom bratu preko telefona da mu je već rekao kakve su cure poput Paki, složila se čim ju je malo pohvalio. Šta, ne veruje mu? Nema veze, poverovaće mu kada je večeras bude imao u krevetu. Poslaće mu krišom sliku da se uveri. A ako se bude opirala, pomešaće joj nešto u sok i rešena stvar.
Paki uverava Agastju da nema razloga za brigu. Univerzum će ukloniti Rađiva iz njenog života ako ima neku lošu nameru prema njoj. Upravo tada, tip sa kapuljačom gurne Rađiva sa terase. Paki odlazi da proveri čuvši zvukove i šokirana je kada ugleda Rađiva kako leži u lokvi krvi. Tip sa kapuljačom se odveze odatle svojim kolima.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site