Fanaa Ishq Mein Marjawan – 10. epizoda - Agastja smesti Išanu hapšenje!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 10. epizoda – Agastja smesti Išanu hapšenje!

By  | 


Agastja smesti Išanu hapšenje!

Baka teši uplašenog Agastju. Njih dvoje krive sebe za ono što mu se desilo u prošlosti. Agastja kaže da od koga god očekuje ljubav, ostave ga uključujući i Paki. Baka obećava Agastji da će ona uvek biti uz njega. Ona kaže da Paki nije jedina devojka na svetu, ona će za njega dovesti najbolju devojku. On ne želi da bilo ko zauzme njeno mesto. Priseća se susreta sa malom Paki u bolnici. Kaže da je Paki samo njegova i da neće dozvoliti nikome da stane između njih.
Paki je zabrinuta za Agastju i to govori Išanu. Ovaj joj ponudi da je odvede kod Agastje kući. U tom trenutku Agastja pozove Paki. Paki ga pita što je iznenada otišao. Agastja slaže da je iznenada smislio ime za svoj novi projekat pa je požurio da se vidi sa svojim timom. Paki ga kritikuje i kaže da se zabrinula za njega i da ona i Išan dolaze da ga vide. Agastja ne želi to, izvinjava se Paki što je tako otišao i takođe kaže da mu je žao što ne može da dođe na večeru koju su isplanirali i dodaje da je organizovao sastanak za njih. Sredio je i odeću za njihov izlazak. Paki pristane da ode na sastanak sa Išanom i prekine vezu. Išanu je čudno što je Agastja isplanirao njihov izlazak i što je odlučio šta će obući. Paki objašnjava da je Agastja tvrdoglav i da ga ne mogu odbiti.
Paki i Išan dolaze na sastanak. Išan kaže da je obukao odelo koju mu je poslao Agastja, inače ne voli to da nosi.
Agastja igra karte sa Naveli, Monom i bakom, ali ubrzo ode. Mona pita zašto se Paki ovih dana ne viđa sa Agastjom. Naveli kaže da Paki nije Agastjina devojka pa da uvek bude sa njim. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site