Fanaa Ishq Mein Marjawan – 100. epizoda - Ishaan je rešen da preotme Pakhi od Agasthye!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 100. epizoda – Ishaan je rešen da preotme Pakhi od Agasthye!

By  | 

Ishaan je rešen da preotme Pakhi od Agasthye!
Pakhi pita Agasthyu šta on traži tamo. Agasthya joj pojasni da je nije pratio. Neko ga je sa nepoznatog broja pozvao u kafić. Šokira se kada primeti da poruke nema na telefonu i kaže da je neko poslao fleš poruku da stvori nesporazum među njima. Pakhi ga uverava da mu veruje. Da li je njemu sumnjivo što je vidi sa Ishaanom? Oboje trebaju da veruju jedno drugom i da ulože svoje energiju u potragu za osobom koja sve ovo radi.
Pakhi stigne nepoznati paket kod kuće. Ona ga otvori i unutra pronađe detektor za kamere. Unutra je i pismo u kom piše da je Agasthya još uvek špijunira i da sama proveri ukoliko ne veruje. Pakhi tokom provere sobe pronađe jednu skrivenu kameru. Neko je posmatra putem kamere. Pakhi ipak veruje Agasthyi i putem kamere poruči toj osobi da neće uspeti da je zavadi sa Agasthyom. Osoba koja stoji iza svega je zapravo Ishaan koji razbije monitor. Ishaan izjavi da ga Pakhi neće sprečiti u njegovim namerama. Odgovoran je za sve incidente koji su ih zadesili. On se priseti svega. Nastavi da je izgubio sve zbog Agasthye, a Pakhi ga je izdala tako što je olako oprostila čoveku koji mu je uništio život. Zaklinje se da će preoteti Pakhi od Agasthye. On pesnicom udari sliku na kojoj je Agasthya i raskrvari ruku. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno