Fanaa Ishq Mein Marjawan – 100. epizoda - Ishaan je rešen da preotme Pakhi od Agasthye!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 100. epizoda – Ishaan je rešen da preotme Pakhi od Agasthye!

By  | 

Pakhi se premišlja da li da ispriča Agasthyi koji je vidno uznemiren za skrivenu kameru. Agasthya joj kaže da će ubiti krivca i da ne želi ponovo da je izgubi. Pakhi ga smiruje. Agasthya doda da je umoran od svih problema i da želi da žive normalan život. Pakhi ga uspava, sada uverena da je Raghav sve izveo po nečijem naređenju.
Ishaan priča sa Raghavom, pristane na traženu svotu novca i daje mu instrukcije da se krije. Potom okrene još nekog kome kaže da je sve pod kontrolom.
Pakhi je došla u bolnicu da proveri snimke nadzorne kamere kako bi dobila neki trag o Raghavu. Ishaan traži od zaduženog radnika da im pokaže prekjučerašnje snimke nadzorne kamere. Ovaj ih obavesti da je Agasthya juče tražio da se promene sve kamere za video nadzor, pa su svi prethodni podaci izbrisani. Pakhi se pita zašto je Agasthya to uradio. Ishaanova prvobitna radost ubrzo ispari kada se ispostavi da Pakhi i dalje čvrsto veruje Agasthyi.
Agasthya daje instrukcije detektivu da pronađe Raghava, poslužiće ukoliko dotični ima devojku.
Sa druge strane, Sameer ispriča Pakhi za poslovnu ponudu preko njegovog prijatelja. Uslov za tu ponudu jeste da ostavi Agasthyu.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site