Fanaa Ishq Mein Marjawan – 107. epizoda - Pakhi je trudna!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 107. epizoda – Pakhi je trudna!

By  | 

Pakhi je trudna!
Pakhi vidi Agasthyu kako spava u čekaonici u bolnici. Ona je u dilemi jer ne može da odluči kome da veruje, a kome ne. Ishaan pozove Pakhi sa strane i kaže da je sumnjičav da Agasthya zapravo stoji iza Shanayinog napada. Pakhi mu govori da je sigurna da Agasthya ovog puta nije ništa uradio, njemu je Shanaya poput sestre.
Shanaya je došla svesti, Pakhi je zamoli da se osmehne. Ulazi Agasthya sa šarenim balonima i poklonima za Shanayu. Shanaya se obraduje i široko osmehne videvši ga. Zahvali mu se što je spasio. Pakhi pita Agasthyu šta je radio u blizini njenog koledža. Agasthya odvrati da je to bila slučajnost kao i mnoge druge. On podseti Pakhi na vreme kada je ušla u njegov život i zauvek ga promenila. Pakhi i Agasthya se razneže. Ishaan se namršti dok ovo posmatra. Neelima i Agasthya odlaze kući.
Doktor saopšti dobre vesti Pakhi, da je trudna!
Agasthya saznaje da je privatni detektiv ušao u trag Shanayinim napadačima.
Pakhi sva ushićena nazove Agasthyu preko kamere i pokuša da mu saopšti dobre vesti, ali ipak reši da mu ih lično kaže nakon devet sati. Doda da će im se životi nakon tih devet sati zauvek promeniti. Agasthya je oduševljen, kao i Pakhi koja odlazi da kupi poklon.
Agasthya željno iščekuje Pakhi. Ishaan nazove nekoga i pita da li je spreman. Potom zamoli Sameera da potpiše neke papire. Shanaya veli ocu da slobodno ode i učini šta je potrebno.
Agasthya preko poziva sazna nešto.
Pakhi stiže u Shanayinu bolničku sobu. Shanaya joj sva uspaničena kaže da je tip s kojim se malopre sudarila jedan od njenih napadača, malopre je bio pred njenu bolničku sobu. Pakhi je zatečena.
Epizodu pogledajte OVDE

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno