Fanaa Ishq Mein Marjawan - 108. epizoda - Ishaanov plan urodi plodom, Pakhi je ponovo razočarana u Agasthyu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 108. epizoda – Ishaanov plan urodi plodom, Pakhi je ponovo razočarana u Agasthyu!

By  | 

Ishaanov plan urodi plodom, Pakhi je ponovo razočarana u Agasthyu!
Shanaya obavesti Pakhi da je jedan od njenih napadača u bolnici. Pakhi odmah potrči iza njega da ga uhvati, usput sretne Ishaana koji joj uskoči u pomoć. Neki tip sa kapuljačom dohvati napadača i odvede ga u ostavu bolnice. To je Agasthyin privatni detektiv. Agasthya traži od napadača da otkrije ko ga je poslao. Ovaj mu kaže da ga je samo čuo preko telefona, nikada ga nije video. Ishaan i Pakhi stižu na vrata ostave. Agasthya preda napadaču svežanj novca. Pakhi, zbog onoga što je čula, sada je sigurna da je Agasthya taj koji je izveo napad na Shanayu. Privatnog detektiva je zapravo otkupio Ishaan i on sve izvede da zvuči kao da je Agasthya krivac.
Pakhi je slomljenog srca, plače što je poverovala Agasthyi. Priseća se svih momenata kada je Agasthya prešao.
Neelima zove Agasthyu koji joj kaže da nije našao glavnog krivca iza svega, ali uskoro hoće. Ide u posetu kod Pakhinih kući, Pakhi mora da je tamo pošto je Shanaya otpuštena iz bolnice.
Pakhi ne ispriča ništa Sameeru, i Ishaan se obruši na nju što mu nije rekla istinu. Pakhi odvrati da ne zna kako da kaže roditeljima o čoveku kome je verovala, a koji je ponovo izneverio njeno poverenje. Ishaan likuje pošto misli da je Pakhi sada njegova.
Agasthya stiže do Pakhinih kući. Prema mu se zahvali što je spasio Shanayu. Shanaya mu spomene da je kidnaper bio u bolnici. Agasthya im otkrije da zna sve.
Pakhi slučajno udari bolničar sa krevetom i ona pomisli na svoju nerođenu bebu. Odlazi razočarana, ali je sada nepokolebljiva u vezi svoje odluke vezano za Agasthyu.
Epizodu pogledajte OVDE

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno