Fanaa Ishq Mein Marjawan – 11. epizoda - Išan je otet!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 11. epizoda – Išan je otet!

By  | 


Išan je otet!

Išan kaže svom bratu da ne zna zašto mu je devojka smestila pokazujući lažne fotografije. Inspektor pozove Išana i kaže da su pogrešili, dobili su poziv sa nepoznatog broja i rečeno im je da se neko drogira u toaletu, a taj neko je bio u istoj odeći kao Išan. Išan kaže da je siguran da je neko pokušao da mu smesti. Inspektor pita Išana da li sumnja u nekoga.
Jug obaveštava Agastju da je Išan pušten i da je osobu koja je zapravo uzimala drogu poslao iz grada. Išan neprestano zove Paki. Paki pita Agastju šta bi učinio da je na njenom mestu, da li bi se javio osobi koja je izneverila njegovo poverenje. Agastja kaže da on ne može ponovo da veruje osobi koja mu je izneverila poverenje, ali na njoj je da li će se javiti na Išanov poziv ili ne. Paki kaže da ne može ponovo da veruje Išanu. Agastja se nasmeši.
Sutradan, Agastja kaže baki da ide na ručak u Pakinu kuću. Baka pokušava da spreči Agastju rekavši da ga Paki ne voli. Agastja govori da je Paki shvatila da je pogrešila što je volela Išana i ispriča joj da je uhapšen zbog korišćenja droge. Baka se šokira i prokomentariše da je danas teško verovati ljudima. Agastja kaže da je Išanovo poglavlje u Pakinom životu završeno.
U Pakinoj kući, Pakina porodica poslužuje hranu Agastji. Pakina strina predlaže da se Agastja i Paki uzmu što razbesni Paki. Ona viče na strinu i pojašnjava da je Agastja samo njen najbolji prijatelj. Traži od svoje strine da prestane da priča o ovome iznova i iznova i da stavlja Agastju u neprijatnu situaciju. Paki odvodi Agastju odatle. Agastja se pita kada će Paki shvatiti njegovu ljubav prema njoj. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site