Fanaa Ishq Mein Marjawan – 11. epizoda - Ishaan je otet!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 11. epizoda – Ishaan je otet!

By  | 

Ishaan je otet!
Ishaan kaže svom bratu da ne zna zašto mu je devojka smestila pokazujući lažne fotografije. Inspektor pozove Ishaana i kaže da su pogrešili, dobili su poziv sa nepoznatog broja i rečeno im je da se neko drogira u toaletu, a taj neko je bio u istoj odeći kao Ishaan. Ishaan kaže da je siguran da je neko pokušao da mu smesti. Inspektor pita Ishaana da li sumnja u nekoga.
Yug obaveštava Agasthyu da je Ishaan pušten i da je osobu koja je zapravo uzimala drogu poslao iz grada. Ishaan neprestano zove Pakhi. Pakhi pita Agasthyu šta bi učinio da je na njenom mestu, da li bi se javio osobi koja je izneverila njegovo poverenje. Agasthya kaže da on ne može ponovo da veruje osobi koja mu je izneverila poverenje, ali na njoj je da li će se javiti na Ishaanov poziv ili ne. Pakhi kaže da ne može ponovo da veruje Ishaanu. Agasthya se nasmeši.
Sutradan, Agasthya kaže baki da ide na ručak u Pakhinu kuću. Baka pokušava da spreči Agasthyu rekavši da ga Pakhi ne voli. Agasthya govori da je Pakhi shvatila da je pogrešila što je volela Ishaana i ispriča joj da je uhapšen zbog korišćenja droge. Baka se šokira i prokomentariše da je danas teško verovati ljudima. Agasthya kaže da je Ishaanovo poglavlje u Pakhinom životu završeno.
U Pakhinoj kući, Pakhina porodica poslužuje hranu Agasthyi. Pakhina strina predlaže da se Agasthya i Pakhi uzmu što razbesni Pakhi. Ona viče na strinu i pojašnjava da je Agasthya samo njen najbolji prijatelj. Traži od svoje strine da prestane da priča o ovome iznova i iznova i da stavlja Agasthyu u neprijatnu situaciju. Pakhi odvodi Agasthyu odatle. Agasthya se pita kada će Pakhi shvatiti njegovu ljubav prema njoj. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site