Fanaa Ishq Mein Marjawan – 110. epizoda - Pakhi ostavi Agasthyu i svoju porodicu iza sebe i odlazi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 110. epizoda – Pakhi ostavi Agasthyu i svoju porodicu iza sebe i odlazi!

By  | 

Pakhi ostavi Agasthyu i svoju porodicu iza sebe i odlazi!
Pakhi posluži halwu svojoj porodici. Prema prokomentariše da je tamo čeka Agasthya, a ona im ovde pravi halwu. Pakhi veli da je htela da im spremi poslednji put. Prema kaže da ne ide zauvek u Agasthyinu kuću.
Agasthya zamoli Pakhi i ostale da ga ostave sa Pakhi nasamo, jer samo tako će dobiti svoje iznenađenje.
Pakhi se pretvara da joj je stigla poruka od Agasthye da je čeka ispred. Ona se oprosti od svoje porodice i kroz suze izađe iz kuće.
Agasthya se pita zašto Pakhi još uvek nije stigla, brine ga što je nedostupna. Neelima predlaže da nazove Shanayu. Agasthya nazove Shanayu i šokira se kada mu ona saopšti da je Pakhi još pre dosta vremena izašla rekavši da je on čeka ispred. Mona daje Agasthyi pismo koje je pronašla na kućnom pragu. Agasthya čita pismo u kom je Pakhi napisala da mu je verovala, ali da je on izneverio njeno poverenje i napravio je budalom. On je taj koji je napao Shanayu i pretvarao se da je njen spasilac. Pre neki dan je čula njegov razgovor sa privatnim detektivom. Mislila je da se zaista promenio, ali to nije tačno. Jednom monstrum, uvek monstrum. Agasthya zaplače čitajući njeno pismo.
Sa druge strane, Pakhi je na putu u kolima. Sva slomljena izjavi da ne želi ponovo da veruje Agasthyi, želi da drži podalje njihovo dete i njenu porodicu od njega, a to će biti moguće samo ako ne ostane tu.
Ovamo Agasthya i dalje čita njeno pismo. Pakhi u pismu kaže da odlazi daleko odatle i da nikome ništa nije rekla. Ako je zaista voli, neka ne naudi njenoj porodici. Svu imovinu je prebacila nazad na njegovo ime, nada se da je dobio papire. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno