Fanaa- Ishq Mein Marjawan - 112. ep. - Paki i Tara stižu u Delhi!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa- Ishq Mein Marjawan – 112. ep. – Paki i Tara stižu u Delhi!

By  | 

Paki govori da je Tara dobra u tehnologiji kao njen otac. Onda shvati šta je rekla. Tara upita da li je rekla nešto. Paki se unervozi. Tara veli da će i ona biti tužna ako ona bude, možda da slažu sve. Paki je prekori, nije je učila da laže. Tara misli da učini zabavu boljom. Pleše. Paki je srećna i pridruži joj se.

Išan trenira. Istetovirao je Pakino ime na grudi. Želio je da je razdvoji od Agastje, ali ona je otišla od njega. Traži je zadnjih 6 godina. Ne odustaje, pronaći će je i biće njegova.
Agastja radi u svojoj sobi. Gleda u Pakinu sliku, fali mu. Još ih nešto veže i ne može da je zaboravi.
Kasnije, Agastja i Šanaja su na ulazu u kuću. Kamen pogodi Naveli i ona vikne. Dadi izlazi čuvši vrisak. Agastja vidi da je kamen u papiru, to je prijeteća poruka. Naveli govori Dadi da Agastja prima takve poruke da odustane od projekta. On odbija to, bio je Pakin san i pomaže siromašnoj djeci. Odbije Pajalin poziv, ne može da misli ni na koga drugog sem Paki.
Paki razgovara sa upravnikom Tarine škole, šokirana je saznanjem da ona ide na takmičenje u Delhi, lagala je.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Govori Tari da ne bi trebala ići. Ona je moli da je pusti. Upravnik upita Paki zašto joj ne dozvoljava. Paki pita kako može to da je pita znajući njihovu prošlost. Agastja je tamo. Upravnica se izvini, mislila je da će biti bolje vremenom. Njen strah sputava njenu kćerku da raste. Jedino Tara može da pobjedi, neka pođe sa Tarom. Biće u njenom stanu u Delhiju. Naveli i Agastja pričaju o tom takmičenju. Tara je srećna što ide u Delhi.
Pajal dolazi do Agastje i žali se što je ignoriše. Njen otac je investitor njegove kompanije. Želi da bude poslovni partner. Agastja govori da će pričati kasnije, jer ima takmičenje. Ode.
Paki i Tara stižu u Delhi. Tara pita zašto nisu u hotelu sa drugima. Doda da zna da je razlog tajna koju ona krije od nje. Paki je šokirana.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site