Fanaa - Ishq Mein Marjawan - 113. ep. - Tara upoznaje Agastju!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa – Ishq Mein Marjawan – 113. ep. – Tara upoznaje Agastju!

By  | 

Tara govori Paki da krije tajnu od nje. Ona je omiljena upravnici pa im je zato dala to mjesto. Paki lakne, veli da je u pravu, jako je posebna. Spremi je i govori joj da ne priča ni sa kim. Daje joj novac za žutu haljinu. Tara je pita da li je to njena mama, toliko je voli. Paki je napomene da drži uz sebe pumpicu za astmu. Daje joj telefon. Tara napravi selfi sa njom. Grli je i odlazi.
Tara stiže u hotel. Paki je zove. Na video pozivu su i Tara joj pokazuje okolinu. Agastja dolazi sa Naveli. Paki kaže Tari da bude sa učiteljicom. Agastja prođe pokraj Tare. Takmičenje počinje. Najbolji će dobiti besplatnu školarinu i trofej. Paki je zabrinuta, da li je treba poći i ona? Pajal je ljuta što joj Agastja ne posvećuje pažnju. Oglumi pad i viče na slugu. Agastja stane u odbranu služavke. Tara dođe i kaže istinu kako je bilo. Agastja kaže Pajal da se izvini, ali ona samo ide. Tara mu daje čokoladu da ne bude tužan, on se prisjeti da je Paki to isto radila.
Paki posmatra svoju porodicu iz daleka. Samir je jako bolestan, traži Paki. Išan brine o njemu. Gleda u njenu sliku i govori da će je naći, biće njegova.
Agastja govori Tari da je jako pametna. Predstavi se. Ona veli da je mama učila da treba biti na strani istine. Agastja veli da je dobro naučila, a gdje joj je tata? Tara veli da je otišao kod Boga. Agastja se izvini. Pokazuje joj robote. Ona je oduševljena, zvaće ga čika Anštajn. Mora mami pokazati, taman da mu pokaže kako izgleda. Vadi Pakinu sliku.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site