Fanaa Ishq Mein Marjawan – 117. epizoda - Paki doživi nezgodu, Samir je vidi!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 117. epizoda – Paki doživi nezgodu, Samir je vidi!

By  | 

Samir priča Paki koja je bez svesti da je sigurno imala jak razlog što ih nije kontaktirala svih ovih godina.
Upravo tada prima Išanov poziv. Išan ga podseća da moraju da odu u bolnicu na pregled. Samir izgovori Pakino ime ali se zaustavi. Išan se uspaniči i pita da li je saznao nešto o Paki. Samir slaže da nije i kaže da je organizovao puđu nu Pakino ime u hramu, tako da će sutradan ići u bolnicu.
Agastja pokušava da oraspoloži Taru koja se naposletku složi da pojede testeninu.
U bolnici, Paki se osvesti i iznenađena je ugledavši Samira. Grle se i mire, ona mu se izvinjava što je otišla bez reči.
Sa druge strane, Tara pita zašto se mama još uvek nije vratila. Agastja je ubedi da odspava i da će je probuditi kada se mama vrati.
Paki objašnjava Samiru da je morala da ih ostavi iza sebe kako bi držala podalje i njih i ćerku od Agastje. Samir je pod utiskom što je postao deda. Paki mu očajno kaže da je Tara trenutno sa Agastjom. Samir joj daje svoj telefon i ona nazove recepciju njenog hotela i tom prilikom sazna da je pridošli gost (Agastja) sa Tarom u sobi.
Jedna nepoznata žena stigne u hotelsku sobu koja pripada Paki i Tari i govori Agastji da je ona Tarina mama. Agastja se predstavi i govori da se Tara zabrinula. Ova slaže da je otišla da odnese telefon na popravku. Agastja pohvali Taru i krene odatle, biće mu jako žao kada mala Tara ode, mnogo mu je prirasla srcu… Paki i Samir se kriju i posmatraju ga. Agastja zastane osetivši Pakino prisustvo.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site