Fanaa Ishq Mein Marjawan – 12. epizoda - Išan prizna Paki svoja osećanja!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 12. epizoda – Išan prizna Paki svoja osećanja!

By  | 


Išan prizna Paki svoja osećanja!

Išan ubeđuje devojčicu po imenu Ajša da prvo pojede hranu, onda će joj ispričati šta se dogodilo u epizodi “Hrabrog Balua”. Ajša pristane. Paki dolazi da se vidi sa Išanom. Išan kaže da osoba koja je uzimala drogu na snimku nije on, kaže joj da može da pita policajca. Paki kaže da ne može ponovo da mu veruje. Može da podmiti policajce. Išan kaže da je ne bi prevario. Paki nazove Išana lažovom i traži od njega da kaže gde je bio juče. Išan misli kako im život može biti u opasnosti ako ispriča o Kartar Singu. Išan govori da ne može da joj kaže. Paki kaže Išanu da je više ne zove, gotovo je. Sprema se da ode. Išan je zaustavlja i traži od nje da mu veruje ako ga je volela. Ajša se vrati i pita Išana ko je Paki. Ovaj odgovara da je ona njegova posebna prijateljica. Ajša pita šta je onda ona. Išan kaže da je ona njegova veoma posebna prijateljica. Ajša traži da joj prepriča epizodu “Hrabrog Balua”. Išan kaže da će joj prepričati nakon što se pozdravi sa Paki i zamoli dete da se pomoli da to ne bude njihov poslednji susret. On pošalje Ajšu, a potom kaže Paki da je mala veliki fan “Hrabrog Balua” i da će joj prepričati poslednju epizodu. On zamoli Paki da ovo ne bude njihova poslednja epizoda.
Naveli se žali Agastji da joj baka nije dala dozvolu da ide u bioskop. Agastja joj pokrije oči i dovede je ispred projektora. Naveli se iznenadi i kaže da je to film “Lovac na duhove” treći deo. Pita ga odakle mu kopija. Agastja kaže da može sve da joj omogući. Doda da može da pozove i svoje prijatelje. Naveli zamoli Agastju da gleda film sa njima. On se složi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site