Fanaa Ishq Mein Marjawan – 123. epizoda - Išan pokuša da ubije Taru?!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 123. epizoda – Išan pokuša da ubije Taru?!

By  | 

Išan pokuša da ubije Taru?!
Tara upita Paki zašto su njene slike u Agastjinoj sobi. Paki je odvede odatle. Agastja pita Paki dokle će skrivati istinu od Tare.
Išan mu preti da ne pokušava ponovo da izmanipuliše detetom. Agastja ga gura nazad. Agastja govori Tari da imaju staru vezu. Tara pita šta to znači? Agastja odgovori da su bili prijatelji. Ima li veće veze od prijateljstva? Tara pita Paki zašto se više ne druži sa Agastjom? Da li su se posvađali? Agastja potvrdi, slomio je srce njenoj mami. Tara ga ubeđuje da joj se izvini. Paki odvrati da izvinjenje ne popravlja uvek stvari. Neke stvari se pokvare i nikada se ne poprave. Ona zatim odvodi Taru odatle i kaže svima da joj je žao zbog neprijatnosti koju su doživeli zbog nje i njene ćerke, neće se ponoviti.
Tara se izvini Samiru što je otišla bez reči. Sviđa joj se Agastja, zašto (Paki) ne bude prijatelj sa njim ponovo. Samir govori Paki da Agastja manipuliše Tarom. Šta ako joj okrene ćerku protiv nje? (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site