Fanaa Ishq Mein Marjawan – 128. epizoda - Agastja pronalazi Taru, Paki pokušava da pobegne!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 128. epizoda – Agastja pronalazi Taru, Paki pokušava da pobegne!

By  | 

Agastja pronalazi Taru, Paki pokušava da pobegne!
Tara uspeva da izađe iz ventilacionog otvora. Zahvaljuje se Bogu i odlazi da kontaktira Agastju. Išan se razbesni kada shvati da je Tara pobegla i krene da je traži na motoru.
Agastja autom traži Paki i Taru. Naveli ga telefonom zamoli da se vrati kući i odmori jer je tražio cele noći. Agastja naravno odbija.
Tara se pita kako da kontaktira Agastju. U jednom trenutku se šokira kada neki tip obučen slično Išanu počne da joj se približava motorom, padne. Taj čovek skine kacigu i ispostavi se da je neki stranac. On joj pozajmi telefon da nazove Agastju.
U bolnici, Mira zahvaljuje doktoru što joj je pomogao i pita koliko će to trajati. Doktor kaže da će njen posao biti gotov za pet dana. Mira kaže da je čekala šest godina da se osveti Agastji, pa može da sačeka još pet dana.
Agastja prima poziv sa nepoznatog broja. Tara koja ga zove prokomentariše da mu je broj zauzet. Stranac pita Taru da li može da je odbaci kući ili u policijsku stanicu koja se nalazi u blizini. Tara odbija jer ne želi da ide sa strancem. Odlučuje da sama ode u policijsku stanicu.
Kod Paki kući, Samir i Šanaja su u neverici nakon što su saznali Išanovu istinu. Oni shvataju da je Agastja nevin i da je Išan šest godina ranije stvorio nesporazum između Agastje i Paki.
Tara traži pol. stanicu. Išan je ugleda i krene da joj se približi ali zastane kada ugleda Agastju u kolima. Tara ugleda Agastju i dozove ga. Agastja se odmah nasmeši nakon što je ugleda. Prikazan je flešbek, naime onaj stranac je ispričao Agastji da ga je neko dete zvalo. Agastja je odvratio da je to njegova ćerka i pitao za lokaciju. Sećanje je završeno. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site