Fanaa Ishq Mein Marjawan – 129. epizoda - Išan upuca Agastju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 129. epizoda – Išan upuca Agastju!

By  | 

Išan upuca Agastju!
Paki se sakrila od Išana koji je traži u nekoj garaži.
Videvši probušenu gumu na Išanovom autu i mrlje od krvi, Agastja zaključi da je Paki sigurno pobegla od njega.
U garaži, Paki pokuša da pobegne ali se spotakne i padne na zemlju. Išan je ugleda.
Kod Agastje kući, Tara pita Naveli da li je Agastja zvao, je li spasio mamu. Naveli odvrati da se još nije javio. Tara dobije napad astme što zabrine sve prisutne, ne mogu da joj pronađu pumpu. Mona je odvede u Agastjinu sobu i pokaže Pakinu sliku. Naveli joj donese pumpu za astmu što umiri malu.
Paki upozori Išana da je pusti, Agastja mora da stiže. Išan se smeje, pre šest godina je igrala kako je on svirao. Paki ga još jednom upozori da neće dobro proći. Išan reši da oboje moraju umreti, krene da je udari alatom ali se tu pojavi Agastja koji ga zaustavi.
Tara hoće da zna zašto Agastja još nije došao sa mamom, izgubio je od Išana? Naveli joj ispriča priču da joj skrene misli, Samir se pridruži.
Agastja žestoko počne da tuče Išana kivan što ga je godinama držao podalje od Paki i njegove ćerke. Išan izjavi da Paki nikada ne može biti njegova i udari ga. Bore se. Paki je povredila nogu, ne može da ustane ali moli Agastju da stane. Agastja procedi kroz zube Išanu da bude zahvalan što nije stari Agastja Raičand, inače bi ga sada ubio. Gurne ga na pod i obaveštava policiju gde se nalaze. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site