Fanaa Ishq Mein Marjawan – 13. epizoda - Ishaan i Pakhi su zaključani u hladnoj komori!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 13. epizoda – Išan i Paki su zaključani u hladnoj komori!

By  | 


Išan i Paki su zaključani u hladnoj komori!

Agastja dolazi kod Ajše koja spava. On joj se izvinjava što je doveo njen život u opasnost. Kaže da je njegov život u opasnosti otkad se Išan pojavio i ne može mu dozvoliti da mu otme njegov život. Nastavlja da je znao da će je Išan spasiti jer je dobar doktor. On je poljubi u čelo. Ajša se budi i pita Agastju da li je on doktor. Agastja kaže da nije, ali je prijatelj i nabaviće joj mašinu zahvaljujući kojoj nikada neće imati problema sa disanjem. Doda da zna da je bolnica iritantno mesto. Ajša pita da li je i on bio u bolnici. Agastja kaže da je bio u bolnici mnogo meseci jer mu je život bio u opasnosti. Ali anđeo je ušao u njegov život i spasio ga. Kaže da će on biti njen anđeo čuvar dok ne ozdravi. On može sve. Ajša pita da li je on heroj. Agastja odgovori da zavisi – može biti negativac u tuđoj priči, ali ova priča je njegova, pa je on heroj i na kraju će heroina pripasti heroju. Paki zove Agastju. Ovaj se nasmeje, ali se ne javi.
Paki se rastuži kada se Agastja ne javi. Kaže da u ovom trenutku ne može da razgovara ni sa kim osim sa njim. Šanaja dolazi kod Paki i primeti da je tužna. Ona pita Paki šta je bilo. Paki slaže da je pod stresom zbog posla. Šanaja zagrli Paki i kaže joj da ako ima neki veliki problem, neka joj kaže, ona će ga rešiti. Paki pristane. Šanaja ode. Paki ponovo zove Agastju.
Jug govori Agastji da ga Paki zove. Agastja mu kaže da pusti da Paki čeka ne bi li uvidela njegovu pravu ljubav prema njoj. Paki očajnički želi da razgovara sa Agastjom i odlučuje da ode i pronađe ga. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site