Fanaa Ishq Mein Marjawan – 13. epizoda - Ishaan i Pakhi su zaključani u hladnoj komori!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 13. epizoda – Ishaan i Pakhi su zaključani u hladnoj komori!

By  | 

Ishaan i Pakhi su zaključani u hladnoj komori!
Agasthya dolazi kod Aishe koja spava. On joj se izvinjava što je doveo njen život u opasnost. Kaže da je njegov život u opasnosti otkad se Ishaan pojavio i ne može mu dozvoliti da mu otme njegov život. Nastavlja da je znao da će je Ishaan spasiti jer je dobar doktor. On je poljubi u čelo. Aisha se budi i pita Agasthyu da li je on doktor. Agasthya kaže da nije, ali je prijatelj i nabaviće joj mašinu zahvaljujući kojoj nikada neće imati problema sa disanjem. Doda da zna da je bolnica iritantno mesto. Aisha pita da li je i on bio u bolnici. Agasthya kaže da je bio u bolnici mnogo meseci jer mu je život bio u opasnosti. Ali anđeo je ušao u njegov život i spasio ga. Kaže da će on biti njen anđeo čuvar dok ne ozdravi. On može sve. Aisha pita da li je on heroj. Agasthya odgovori da zavisi – može biti negativac u tuđoj priči, ali ova priča je njegova, pa je on heroj i na kraju će heroina pripasti heroju. Pakhi zove Agasthyu. Ovaj se nasmeje, ali se ne javi.
Pakhi se rastuži kada se Agasthya ne javi. Kaže da u ovom trenutku ne može da razgovara ni sa kim osim sa njim. Shanaya dolazi kod Pakhi i primeti da je tužna. Ona pita Pakhi šta je bilo. Pakhi slaže da je pod stresom zbog posla. Shanaya zagrli Pakhi i kaže joj da ako ima neki veliki problem, neka joj kaže, ona će ga rešiti. Pakhi pristane. Shanaya ode. Pakhi ponovo zove Agasthyu.
Yug govori Agasthyi da ga Pakhi zove. Agasthya mu kaže da pusti da Pakhi čeka ne bi li uvidela njegovu pravu ljubav prema njoj. Pakhi očajnički želi da razgovara sa Agasthyom i odlučuje da ode i pronađe ga. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site