Fanaa Ishq Mein Marjawan – 131. epizoda

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 131. epizoda

By  | 

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 131. epizoda
Samir se izvinjava Agastji što ga je nepravedno osudio. Agastja kaže da on nije kriv i da je pravi krivac kažnjen. Dodaje da je zaboravio prošlost i siguran je da će budućnost biti lepa.
Posle dva dana, kući stižu Paki, Agastja i Tara. Agastja uverava Nilimu da je potpuno dobro. Paki je zabrinuta zbog Mire. Da bi razveselila Paki, Tara pusti neku pesmu i igra sa svima. Nilima se zabrine kada greškom razbije Agastjinu sliku. Paki na trenutak oseti da ih neko posmatra.
Paki pokušava da ubedi Taru da popije mleko i na kraju se požali Agastji za to. Tara kaže Agastiji da neće razgovarati s njim ako stane na njenu stranu. Agastja nestašno uhvati Paki i složi se sa Tarom. Smeju se pošto Paki odbija i svo troje zagrle. 
Agastja i Paki pričaju Tari priču za laku noć.
Mira nema nameru da odustane od svog plana, sutra je početak kraja Paki i Agastje.
Agastja i Paki romantično plešu.
Sledećeg jutra, Paki podeli svoj strah sa Nilimom. Brine se da će Mira pokvariti njihovu sreću i za Agastju nakon onoga što se dogodilo u bolnici. Agastja se sprema da krene na posao. Paki traži od njega da radi od kuće. Agastja se žali Tari koja stane na Pakinu stranu. Nilima, Naveli i Mona su isto na Pakinoj strani. Paki odvlači Agastju u njihovu sobu. Tara se raduje jer konačno mama ima koga da izgrdi umesto nje – tatu.
Agastja romantiše sa Paki koja mu strogo zabrani izlazak iz sobe. Tara predlaže da igraju žmurke. Paki i Agastja oboje hoće da se sakriju u spavaćoj sobi. Svađaju se. Paki ga izgura iz njihove spavaće sobe i zatvara vrata. Agastja se sakrije u ostavi. Neko ga štapom otpozadi onesvesti. Kraj epizode
Epizodu pogledajte OVDE
Sve epizode OVDE

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site