Fanaa Ishq Mein Marjawan – 147. epizoda - Agastja i Paki konačno zajedno, Mira kidnapuje Taru!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 147. epizoda – Agastja i Paki konačno zajedno, Mira kidnapuje Taru!

By  | 

Agastja i Paki konačno zajedno, Mira kidnapuje Taru!
Agastja izlazi kada Mirini ljudi krenu u pogrešnom pravcu tražeći ga. Auto u kojem Paki putuje se pokvari. Ona traži auto rikšu ili taksi. Na kraju ugleda neki skuter sa ključem, žao joj je što mora to da uradi ali se odveze odatle.
Šanaja i Tara gledaju TV. Tara zove Agastju, ali on se ne javlja. Šanaja kaže da je pisala pisma roditeljima kada nisu bili kod kuće i kada bi joj nedostajali. Tara odlučuje da isto napiše pismo roditeljima.
Mira šamara svog čoveka jer je pustio Agastju da pobegne. Jug se smeje i kaže da niko ne može sprečiti Agastju i Paki da se danas sastanu.
Naveli razgovara sa Agastjinom sekretaricom i tom prilikom saznaje da uopšte nije stigao u kancelariju, čekaju ga. Samir veli da im je Agastja rekao da će otići u kancelariju nakon što odveze Šardu kući. Pita se gde je otišao. Mona kaže da smatra da je Šarda sumnjiva i čak je rekla Paki o tome. Ona sumnja da Šarda stoji iza Agastjinog nestanka.
Agastja i Paki stižu do mesta gde se odigrava “Dahi Handi”. Paki ugleda Agastju i pojuri ka njemu. Agastja se onesvesti. Paki plače i izvinjava mu se što ranije nije prepoznala njegovog dvojnika.
Mira preko poziva kaže nekome da nije mogla da dođe jer postoji neki problem. Taj čovek kaže da se nada da to nije veliki problem ili neće ostati živa. Mira kaže Agastjinom dvojniku da moraju da pronađu Agastiju što je pre moguće, inače će biti u nevolji. Ona kaže da je vreme za sledeći korak njihovog plana. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site