Fanaa Ishq Mein Marjawan – 15. epizoda - Agasthya želi da Pakhi sama shvati svoju grešku!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 15. epizoda – Agasthya želi da Pakhi sama shvati svoju grešku!

By  | 

Agasthya želi da Pakhi sama shvati svoju grešku!
Agasthya pozdravlja sve na Ishaanovoj momačkoj večeri. On odlazi do Ishaana i pita da li mu se dopada organizacija. Ishaan kaže da je odlična. Agasthya ponudi Ishaanu da popije piće, ali ovaj to odbije. On (Agasthya) mu kaže da bar popije sok, na šta Ishaan pristane, pa Agasthya ode da ga donese.
Sa druge strane, Pakhi, Tanya i Shanaya dolaze u restoran na Pakhino devojačko veče. Otvaraju kutiju koja je na stolu i šokiraju se kada ugledaju jezivu masku i lažnu krv. Tanya se udalji da telefonira i obaveštava Yuga da je uradila kako je tražio i zapita se koliko dugo može da zadrži Pakhi tu. Sažali se na nju. Yug je sa Tanyinom majkom i ucenjuje je da sledi njegova uputstva, a ne da ga ispituje. Shanaya priđe Tanyi i otme joj telefon, te iskritikuje onoga ko je poslao tu kutiju (ona misli da je prodavac, a zapravo je Yug) da je poslao strašne stvari i tako uništio Pakhinu zabavu.
Agasthya sipa nešto u Ishaanovo piće koje ovaj popije.
Ovamo, Pakhi čeka svoje prijatelje. Ona upita Tanyu da li je sigurna da je pozvala njene prijatelje, jer je kasno a nema nikoga. Shanaya primeti da je Tanya napisala jučerašnji datum na pozivnici. Tanya se izvinjava zbog svoje greške. Shanaya viče na Tanyu, ali je Pakhi smiruje.
Agasthya daje svim muškarcima maske za zabavu i traži da ih nose jer je džungla tema zabave. Ishaanu počinje da bude loše. Konobar sa maskom dolazi do Ishaana i kaže da ne može da ima Pakhi sve dok je Agasthya tu. Ishaan se naljuti. Odlazi kod Agasthye i kaže da zna da on voli Pakhi. Agasthya potvrdi to, ona mu je najbolja drugarica iz detinjstva. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site