Fanaa Ishq Mein Marjawan – 15. epizoda - Agasthya želi da Pakhi sama shvati svoju grešku!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 15. epizoda – Agastja želi da Paki sama shvati svoju grešku!

By  | 


Agastja želi da Paki sama shvati svoju grešku!

Agastja pozdravlja sve na Išanovoj momačkoj večeri. On odlazi do Išana i pita da li mu se dopada organizacija. Išan kaže da je odlična. Agastja ponudi Išanu da popije piće, ali ovaj to odbije. On (Agastja) mu kaže da bar popije sok, na šta Išan pristane, pa Agastja ode da ga donese.
Sa druge strane, Paki, Tanija i Šanaja dolaze u restoran na Pakino devojačko veče. Otvaraju kutiju koja je na stolu i šokiraju se kada ugledaju jezivu masku i lažnu krv. Tanija se udalji da telefonira i obaveštava Juga da je uradila kako je tražio i zapita se koliko dugo može da zadrži Paki tu. Sažali se na nju. Jug je sa Tanijinom majkom i ucenjuje je da sledi njegova uputstva, a ne da ga ispituje. Šanaja priđe Taniji i otme joj telefon, te iskritikuje onoga ko je poslao tu kutiju (ona misli da je prodavac, a zapravo je Jug) da je poslao strašne stvari i tako uništio Pakinu zabavu.
Agastja sipa nešto u Išanovo piće koje ovaj popije.
Ovamo, Paki čeka svoje prijatelje. Ona upita Taniju da li je sigurna da je pozvala njene prijatelje, jer je kasno a nema nikoga. Šanaja primeti da je Tanija napisala jučerašnji datum na pozivnici. Tanija se izvinjava zbog svoje greške. Šanaja viče na Taniju, ali je Paki smiruje.
Agastja daje svim muškarcima maske za zabavu i traži da ih nose jer je džungla tema zabave. Išanu počinje da bude loše. Konobar sa maskom dolazi do Išana i kaže da ne može da ima Paki sve dok je Agastja tu. Išan se naljuti. Odlazi kod Agastje i kaže da zna da on voli Paki. Agastja potvrdi to, ona mu je najbolja drugarica iz detinjstva. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site