Fanaa Ishq Mein Marjawan – 153. epizoda - Agastja upuca Takura?!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 153. epizoda – Agastja upuca Takura?!

By  | 

Agastja upuca Takura?!
Viki radi “aarti” Paki i Agastji, kobajagi im želi sreću u sledećem poduhvatu. Mira mu poruči da umukne, pođe sa njima i drži ih na oku. Ako danas ne ubiju Takura, ona će ubiti Taru. 
Za to vreme, počela je ceremonija na kojoj prisustvuju Takur i Pratap. Neko se srdačno zahvaljuje Takuru što je razvio medicinski koledž za siromašnu decu. Pratap krišom pita Miru šta se odvija. Ona ga uverava da je sve po planu. Agastja i Paki su ispred u kolima, sa njima je Viki. Viki kaže Agastji da će on da omete čuvare, a oni neka krišom uđu na ceremoniju. Tako i biva, dok Viki pravi haos sa nekim tipovima, Agastja i Paki krišom uđu u salu. Viki potom okrene Miru i javi joj da su unutra.
Mira priča sa članovima porodice i komentariše da je Jug pokušao da joj uništi plan, ali danas će dobiti svoju slobodu, slaviće. Samir joj odbrusi da nikada neće pobediti. Ona mu odgovori da umukne, zove svoje ljude da ih nateraju sve da igraju. Njeni ljudi počnu da tuku Samira i Juga. Prema poruči Miri da će dobro pobediti, ozbiljno će propatiti zbog svega.
Pratap i Takur su na molitvi. Agastja se sa Paki ušunja unutra, prilazi Takuru i uperi pištolj u njega. Kaže da nije dobro postupio sa njim, uništio mu je posao i sada će ga ubiti zbog toga. Takur šokirano odvrati da je u pitanju nesporazum. Pratap se pravi da je uplašen, pita Agastju kako se usuđuje, neka odmah izađe napolje. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site