Fanaa Ishq Mein Marjawan – 16. epizoda - Veridba Pakhi i Ishaana!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 16. epizoda – Veridba Pakhi i Ishaana!

By  | 

Veridba Pakhi i Ishaana!
Dan veridbe je. Pakhina majka poželi dobrodošlicu baki i Naveli, pita za Agashtyu. Baka odvrati da je on tu negde. Pakhina majka potom predstavi baku (zove se Neelima) Ishaanu koji zatraži blagoslov od nje. Baka ga blagoslovi, da ga niko ne urekne (u sebi pomisli; posebno Agasthya).
Pakhi se sprema, nada se da joj roze lehenga koju je obukla lepo stoji. Agasthya se stvori iza nje i pomaže joj da se spremi, opčinjen njenom lepotom. Pakhi primi glasovnu poruku u kojoj joj Ishaan govori da jedva čeka da je vidi. Agasthya se naljuti čuvši ovo, otme Pakhi telefon rekavši da može i kasnije da romantiše, trenutno je svi čekaju.
Shanaya i Shubham (Ishaanov brat) ćaskaju. Tanya ugleda Shubhama i namerno se sudari s njim, potom se izvini i udalji odatle. Stigla je i Pakhi. Ishaan joj govori da ima nešto posebno za nju, spremio je plesni performans. Pakhi se smeška a potom mu se pridruži, oni plešu zajedno. Vlada pozitivna atmosfera, svi su radosni sem naravno Agasthye koji ljutito gleda. Pakhina majka pohvali Ishaanov nastup i predlaže da započnu ceremoniju razmene prstenja. Ishaan traži od Shubhama prsten, njemu ga je dao. Shubham pretraži po džepu i ne nalazi prsten. Pakhina strina prokomentariše da će bog zna kako voditi računa o njihovoj Pakhi kad ne mogu da se staraju o običnom prstenu za veridbu. Pakhi se takođe uznemiri. Tanya se priseti da je uzela prsten iz Shubhamovog džepa kada je naletela na njega, u sebi se izvinjava Pakhi.
Agasthya uzima bakin prsten sa ruke, odgurne Ishaana sa svog puta i stavi prsten na Pakhinu ruku. Ispostavi se da je sve zamišljao.
Agasthya se i stvarno oglasi, pronašao je prsten. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site