Fanaa Ishq Mein Marjawan – 16. epizoda - Veridba Paki i Išana!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 16. epizoda – Veridba Paki i Išana!

By  | 


Agastja takođe povede Paki da igra.
Tanji kroz glavu prolaze Jugove instrukcije, krišom odnese haldi u kuhinju.
Pakina majka po povratku primeti da činije sa haldijem nema i to podeli sa strinom koja odmah podigne paniku među svima. Svi zajedno traže haldi.
Tanja u kuhinji kaže da ne može da uništi Pakin haldi, čuje korake i odlazi odatle. To je Agastja koji veli da sve poslove mora sam da obavi. Posle nekog vremena, pokrije haldi i govori Pakinoj mami da je činija celo vreme u kuhinji. Pakina majka odnese činiju nazad, Šanaja prva nanese Paki haldi. Paki i svi prisutni su zapanjeni kada primete da je haldi crvene boje. Tanja se u sebi pita ko je pokvario haldi ako nije ona. Paki pomiriše i konstatuje da je deterdžent sigurno upao u haldi pošto samo u tom slučaju postaje crven. Agastja se priseća da je dodao tečnost za pranje sudova u haldi, baka ga gleda. Pakina strina prokomentariše da je sve pošlo naopako od prvog rituala, haldi je sada otkazan. Porodica se zabrine. Baka se ponudi da ona pripremi haldi za Paki. Pakina majka odvrati da se prema ritualu mladoženjin haldi primenjuje na nevestu. Baka je uverava da je u redu, u pitanju je običan ritual koji će ispuniti. Ide da spremi haldi. Pakina majka takođe odlazi za njom da joj pomogne. Tanja je sada sigurna da još neko želi da osujeti Pakino venčanje sa Išanom. Pakina majka zatekne baku kako sipa haldi i šaljivo kaže da je pripremila haldi pre nego što je došla, ljudi će se žaliti da tera svoje goste da rade. Baka odvrati da su oni porodica. Pakina majka potom odnese haldi koji svi nanesu Paki. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site