Fanaa Ishq Mein Marjawan – 16. epizoda - Veridba Paki i Išana!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 16. epizoda – Veridba Paki i Išana!

By  | 


Tanju zove Jug. Samo što se ne javi, ali je Paki dozove da joj i ona nanese haldi. Tanja se složi.
Agastja pita da li i on može da nanese haldi Paki, ako im ne smeta. Pakina majka se našali da će joj smetati ako on ne nanese haldi zato što je Pakin najbolji prijatelj. Agastja nežno nanese Paki haldi, usput zamišljajući kako je romantičan i prisan sa njom. U pozadini ide naslovna numera “Ishq Mein Marjawan”. Pakina strina pozove sve da sada plešu.
Tanja razmišlja da ispriča Paki celu istinu, ali strahuje za život svoje majke. Paki primeti da je nervozna i pita šta se dogodilo? Tanja je čvrsto zagrli. Htela je još ranije da joj ispriča nešto… Paki veli da je shvatila da je pod stresom zbog zdravlja svoje majke. Donese joj novac i nakit koji može da iskoristi za lečenje njene majke. Tanja odbije da uzme nakit zato što je za Pakino venčanje. Paki odvrati da njeno venčanje nije važnije od zdravlja njene majke i odlazi.
Tanja više nije u stanju da izvršava Jugova naređenja, zato reši da uzme novac i nakit koji joj je Paki dala i napusti grad sa svojom majkom. Međutim, pre odlaska će učiniti dobro delo i reći istinu Išanu.
Kod Išanovih, Šubam ispriča tati i Išanu da je nastao problem zbog haldija. Išanov otac se pita ko je to stavio deterdžent blizu haldija, čudni ljudi. Neko pozvoni na vrata. Išan otvori vrata i iznenađeno gleda.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site