Fanaa Ishq Mein Marjawan – 2. epizoda - Pakhi ostane zaključana u staroj palati!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 2. epizoda – Pakhi ostane zaključana u staroj palati!

By  | 

Pakhi ostane zaključana u staroj palati!
Pakhi priča telefonom sa Tanyom. Hvala Bogu da je Rajeev izvukao živu glavu, ali nije joj jasno kako je pao odatle. Tanya odvrati da će policijska istraga biti sprovedena nakon Rajeevove operacije. Predlaže odlazak u bioskop da poprave Pakhino raspoloženje. Pakhi ne može zato što mora da ide na aerodrom i pokupi Agasthyu koji danas stiže u Indiju. Traži odeću po svom ormanu, danas će se obući u indijskom stilu kao što on voli. Prekine poziv. Neko je posmatra kroz otvor na vratima, Pakhi to oseti i otvori vrata, tamo zatekne svoju sestru, Shanayu. Shanaya predstavlja članove svoje porodice uživo svojim praotiocima, priđe tati koji igra ukrštenice. Do njega sedne Pakhi koja mu pomaže da pronađe ukrštenicu. Shanaya kaže svojim pratiocima da njen tata nešto manje govori, zove se Sameer. Ona zatim predstavi svoju majku koja je prekori da je uvek na telefonu. Sledeći su njen rođak Mohit, ujka Anuj i njegova žena.
Pakhi krene rekavši ukućanima da će se kasno vratiti kući jer ide na aerodrom da pokupi Agasthyu.
Agasthya sa osmehom gleda Pakhine slike na svom Ipad-u.
Par za koji Pakhi i Tanya planiraju venčanje želi da promeni mesto venčanja. Žele da održe venčanje u ukletoj vili. Tanya kaže da nije moguće promeniti mesto održavanja u poslednjem trenutku, međutim Pakhi se složi. Pakhi uverava malo zabrinutu Tanyu da joj je univerzum dao lokaciju. Ima prijateljicu sa fakulteta koja je iz kraljevske porodice, razgovaraće sa njom i snaći se za palatu. Spremaju se da krenu kolima da vide lokaciju za venčanje, tačnije tu palatu. Tanya pusti poruku nekome pre nego što se odvezu. Tip sa kapuljačom ih prati. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno