Fanaa Ishq Mein Marjawan – 20. epizoda - Ishaan je upao u komu, Pakhi je osumnjičena od strane policije!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 20. epizoda – Ishaan je upao u komu, Pakhi je puštena na slobodu!

By  | 

Agasthya izjavi da kažnjava Pakhi da bi je naterao da shvati svoju grešku. Ona je tvrdoglava poput njega, pa želi da univerzum spasi Ishaana. Ona traži pogrešnu želju. Upravo tada dolazi Yug i informiše ga da je Ishaan preživeo, ali je u komi i doktori smatraju da su mu šanse za preživljavanje minimalne. Izvinjava se Agasthyi. Agastya odvrati da se pokajao što je Ishaanu priredio laku smrt. Želi da bude živ i da umre toliko puta dnevno koliko Pakhi pati. Oboje su pogrešili, pa moraju da snose posledice.
Svi mediji objavljuju da je Pakhi izbola svog nesuđenog budućeg muža.
Agasthya govori Pakhi da je Ishaan živ i da ga je njen univerzum spasao. Pakhi se zahvali univerzumu. Advokat kaže Viratu da to više nije slučaj ubistva, već pokušaj ubistva i pokaže mu Pakhinu kauciju. Virat traži od policajca da oslobodi Pakhi. Agasthya se nada da će ga Pakhi zagrliti, ali ona prvo otrči svom tati što ga naljuti. Virat to primeti. Pakhi pita kako je Ishaan, Agasthya odgovori da je i dalje kritično. Virat sumnja da je Agasthya povezan sa Ishaanovim pokušajem ubistva. Pakhi je sigurna da Agasthya ne bi naudio njenom voljenom.
Na izlazu iz policijske stanice, novinari spopadnu Pakhi pitanjima o njenoj vezi sa Agasthyom i da li je ubola Ishaana. Sameer ih prekori što su navalili. Pakhi ne može više da izdrži taj pritisak, otrči u auto i odveze se odatle.
Virat otkrije drugom policajcu da Pakhi smatra Agasthyu svojim najboljim prijateljem, ali on u Agasthyinim očima vidi ljubav prema njoj. Neka prikupi sve moguće informacije o dotičnom Agasthyi.
Pakhi je došla u bolnicu da vidi Ishaana. Ishaanov tata je zaustavlja i tera da ode odatle. Pakhi ga preklinje da joj dozvoli da jednom vidi njenog Ishaana. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site