Fanaa Ishq Mein Marjawan – 20. epizoda - Ishaan je upao u komu, Pakhi je osumnjičena od strane policije!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 20. epizoda – Ishaan je upao u komu, Pakhi je puštena na slobodu!

By  | 

Tamo dolaze Agasthya i Sameer. Ishaanov otac traži od Sameera (Pakhin otac) da odvede njegovu ćerku odatle. On ne želi da ima bilo kakav odnos sa njima. Agasthya odvuče Pakhi odatle.
Pakhi se vraća kući i uplakana govori svojoj mami da je okrivljena za Ishaanovo ubistvo. Njena majka je teši govoreći da zna da nije ništa uradila. Pakhina strina prokomentariše da je Pakhi imala nož u ruci. Pakhina majka je prekori da ćuti. Pakhi traži od Agasthye da joj pomogne da vidi Ishaana. On obeća da će nešto preduzeti.
Virat govori policajcu da je Kartar Singh umešan u trgovinu ljudskim organima. Yug stiže tamo prerušen, predstavi se kao reporter. Kaže im da čak ima nekih svedoka da je prenosio bubrege u inostranstvo. Virata zanima kako on to zna. Yug veli da je istraživao Kartar Singha. Virat zove nekoga da to proveri. Yug se uprpi da ga ne uhvate. Da bi odvukao pažnju Viratu, namerno naleti na policajca koji donosi čaj i kobajagi se opeče i isrplja. Ode da se ispere. Virat vidi fotografije Ishaana sa Kartar Singhom i pita se šta je tražio sa tim kriminalcem.
Pakhin rođak dozove Pakhinu porodicu da odmah vide vesti na televiziji. Na televiziji izveštavaju da je Ishaan krao bubrege svojih pacijenata i prodavao ih u inostranstvu. Pakhina porodica je šokirana čuvši ovo.
U sledećoj: Pakhi baci svoju venčanicu rešena da ne zadrži ništa što je podseća na Ishaana.
Pakhin otac, Sameer, sazna Agasthyinu istinu.
Agastya vozi velikom brzinom. Sameer je sa njim, nazove ga đavolom.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site