Fanaa Ishq Mein Marjawan – 21. epizoda - Pakhi je razočarana u Ishaana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 21. epizoda – Pakhi je razočarana u Ishaana!

By  | 

Pakhi je razočarana u Ishaana!
Pakhi i njeni su šokirani dok gledaju vesti o tome da je Ishaan umešan u trgovinu bubrezima. Pakhi gasi TV i viče da je sve to velika laž. Ishaan nikada ne bi uradio takvo nešto. Agasthya spomene da je Ishaan pozvao da se nađu na mesto Kartar Singha. Istraživao je o tome. Pakhi viče na njega pitajući zašto istražuje, zar je on policajac?! Njena majka pokušava da je smiri. Pakhina strina joj prebacuje što ne može više ni da pogleda ljude u oči, načinila je pogrešan izbor momka sa Ishaanom.
Policajac obavesti Virata da Natasha radi kao Agasthyina pomoćnica. Virat postaje sumnjičav kada je Agasthya u pitanju i traži da pažljivo motri na njega. Nešto kasnije, on istražuje u bolnici u kojoj Ishaan radi. Jedan od doktora veli da se Ishaan dobro brine o deci, njega najviše vole. Virat proveri ventilaciju.
Pakhi zahteva da vidi Ishaana. On je dovede u bolnicu i pokazuje joj ljudske organe upakovane u plastične kese. On kaže da Ishaan ubija svoje pacijente, kojima ionako nije ostalo mnogo vremena za život, da bi im ukrao organe. Pakhi je zgranuta.
Shubham govori svom ocu da ljudi sumnjaju u Ishaana na osnovu lažnih optužbi. Njegov otac odvrati da su i oni pogrešno okrivili Pakhi i nada se da će mu ona oprostiti zbog gorkih reči. Shubham ga uverava da hoće, pošto je Pakhi razumna devojka.
Agasthya daje policajcu listu imena pacijenata čije je bubrege Ishaan ukrao. Ostala je samo Aisha, ona bi bila sledeća. Planirao je da ukrade i njene organe tokom njene sledeće operacije. Stiže ponovo Virat koji pita kako je saznao za organe koje je pronašao. Agasthya izjavi da on finansira tu bolnicu, pa je informaciju dobio čim su organi pronađeni. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno