Fanaa Ishq Mein Marjawan – 22. epizoda – Agasthya ubije Pakhinog oca!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 22. epizoda – Agasthya ubije Pakhinog oca!

By  | 

Agasthya ubije Pakhinog oca!
Medicinska sestra govori Agasthyi da je Ishaan pomerio prst i da u svakom trenutku može da izađe iz kome. Agasthya kaže da ne može da izađe iz kome dok god dobija tu injekciju koju joj pruži. Ona će paralizovati njegovo telo. Kad ova ode, Agasthya prizna Ishaanu koliko ga mrzi i kaže da će on odlučiti o njegovoj sudbini.
Sameer (Pakhin otac) čita novinske naslove u kojima je Pakhi okarakterisana kao Ishaanov ubica i pobesni. Prema (Pakhina majka) priđe Sameeru. Kaže da je Pakhi veoma jaka, traži od njega da i on ostane pribran. Prokomenatriše da niko ne može da brine o Pakhi kao Agasthya. Sameer potvrdi da je i on primetio Agasthyinu brigu i ljubav prema Pakhi, ali doda da nikada nije priznao svoja osećanja. Prema predloži da popričaju sa Agasthyinom bakom o venčanju Agasthye i Pakhi. Sameer kaže da će prvo razgovarati sa Agasthyom kako bi potvrdio da li je u pravu u vezi njegovih osećanja prema Pakhi. Ali on se zabrine šta ako Agasthya pristane, a Pakhi odbije, pošto ga ona smatra svojim najboljim prijateljem. Prema ga uverava da će ubediti Pakhi. Sameer se sprema da ode da se vidi sa Agasthyom. Pakhi ga na odlasku zaustavlja. Ona uverava Sameera da će biti jaka i traži da on i njena mama budu nasmejani zbog nje. Sameer savetuje Pakhi da ne zadržava suze jer će joj plakanje olakšati dušu. Pakhi se pita zašto je univerzum prestao da brine o njoj. Sameer odgovori da je njen univerzum testira, ali će lako položiti taj test. Ispriča joj anegdotu iz svojih fakultetskih dana da bi oraspoložio Pakhi, a potom ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno