Fanaa Ishq Mein Marjawan – 23. epizoda – Neelima predloži venčanje Agasthye i Pakhi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 23. epizoda – Neelima predloži venčanje Agasthye i Pakhi!

By  | 

Neelima predloži venčanje Agasthye i Pakhi!
Agasthya teši Pakhi rekavši da će sve biti u redu. Agasthyina baka Neelima kaže Pakhi da razume da je ova situacija teška za nju, ali je ponosna na nju što je dovoljno jaka da se suoči sa njom. Pakhin stric dobija poruku da je njegova porudžbina otkazana. Pakhina strina Leela okrivi Pakhi za to. Agasthya joj kaže da pazi šta priča. Leela pita Agasthyu ko je on da se meša u ovo. Ona se ostrvi na Pakhi. Pakhi kaže da dobila posao ili ne, njena porodica neće zavisiti od nje (Leele). Leela kaže da je Sameer možda počinio samoubistvo jer ga je bilo sramota zbog Pakhi. Pakhi govori da nije moguće da je njen tata izvršio samoubistvo, plače.
Prema kaže Neelimi da Leela nije trebalo tako da razgovara sa Pakhi. Sameer je izdržavao sve njih dok je bio živ, a Leeli su postali teret nakon Sameerove smrti. Neelima teši Premu.
Sa druge strane, Agasthyi je žao što je ubio Sameera. Čoveku pored njega se pokvari motor. On započne razgovor sa Agasthyom i kaže da mu ćerka danas slavi rođendan. Agasthya konstatuje da ga dete sigurno čeka kod kuće i pomogne mu da popravi svoj motor.
Virat dolazi u Pakhinu kuću. Opominje Pakhi da (ona) mora da dolazi u policijsku stanicu svake nedelje dok ne uhvate pravog krivca i da ne bi trebalo da napušta grad.
Na odlasku, Virat naiđe na Agasthyu i ispituje ga o Sameerovoj smrti. Kaže da je Sameer došao da ga vidi (Agasthyu) pre smrti. To mu je rekla Prema. Pita zašto je dolazio. Agasthya se uznemiri kad vidi upaljač koji Virat drži i priseća se prošlosti. Odgovori da se nije video sa Sameerom. Virat govori da će koristeći svoj izvor saznati gde je bio pre smrti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno