Fanaa Ishq Mein Marjawan – 24. epizoda – Pakhi pristane da se uda za Agasthyu, Ishaan se probudi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 24. epizoda – Pakhi pristane da se uda za Agasthyu, Ishaan se probudi!

By  | 

Pakhi pristane da se uda za Agasthyu, Ishaan se probudi!
Prošlo je šest dana. Žena izbacuje Pakhi iz kuće i odbija da joj vrati novac.
Leela kaže Premi pred Neelimom da Pakhi treba da pristane da se uda za Agasthyu zbog njene porodice. Neelima govori da nije neophodno venčati se da bi se porodica izvukla iz krize. Pakhi dođe tu i složi se sa Neelimom. Kaže da će vredno raditi i izbaviti ih iz krize. Leela se ruga Pakhi da pokušava već šest dana, ali ne uspeva ništa. Neelima kaže Premi da će čekati Pakhin odgovor. Doda da se nada da će pristati. Ona ode. Pakhi se pravda Premi da ne može. Prema objašnjava da ne traži od nje da se uda za Agasthyu da bi spasila njihovu porodicu, već zato što je jedino Agasthya nikada neće osuđivati. On je voli, ali joj to nikada nije priznao, a štaviše, to je i poslednja želja njenog oca. Prema kaže da više niko neće pričati o tome. Pozvaće Neelimu i reći da odbijaju ponudu.
Prema plače razmišljajući o Sameeru. Pita se zašto ju je ostavio. Kaže da je život nesiguran, šta ako se njoj desi nešto u budućnosti, brine se šta će biti sa njenim ćerkama. Leela neće oklevati da izbaci njene ćerke iz kuće. Možda je on (Sameer) to znao, pa je želeo da se Pakhi uda za Agasthyu da bi imala podršku, ali sada se to neće dogoditi jer ga Pakhi ne voli. Ona plače govoreći da mu ne može ispuniti poslednju želju. Pakhi čuje ovo i zaplače. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno