Fanaa Ishq Mein Marjawan – 25. epizoda – Agasthya i Pakhi se venčaju!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 25. epizoda – Agasthya i Pakhi se venčaju!

By  | 

Agasthya i Pakhi se venčaju!
Agasthya se sprema za venčanje. On se zahvaljuje univerzumu što mu je ispunio san iz detinjstva da oženi Pakhi. Mona (Navelina majka) donosi poslužavnik sa aartijem Agasthyi. Agasthya se uspaniči kada vidi vatru. Doziva baku. Neelima dođe i iskritikuje Monu što je donela vatru ispred Agasthye. Ona smiruje Agasthyu. Kaže da će Pakhi i njena porodica ubrzo doći. Uverava ga da mu se ništa neće desiti, uz njega je. Izvede ga.
Pakhi se takođe sprema za venčanje i razgovara sa Sameerovom fotografijom. Nada se da će se problem njene porodice rešiti nakon venčanja sa Agasthyom. Prema hvali Pakhin izgled. Spremaju se da odu u Agasthyinu kuću.
U bolnici, Ishaan se budi i seća se da je izboden.
Virat kaže da je čudno što se Agasthya venčava sa Pakhi. Komentariše da je u njegovim očima video opsesiju prema njoj. Možda on koristi situaciju Pakhine porodice da bi je oženio. Upita policajca ima li novosti o Ishaanovom zdravstvenom stanju, na šta on odgovori da nema.
Neelima razgovara sa sveštenikom i zahvali mu se što neće koristiti svetu vatru. Sveštenik je uverava da Agasthya neće imati problema jer ima rešenje.
Mona i Naveli nisu srećne zbog venčanja Agasthye i Pakhi.
Pakhi i njena porodica dolaze u Agasthyinu kuću. Mona se ruga Pakhinoj porodici govoreći da se venčanje održava kod Agasthye a ne u mladinoj kući kakav je običaj. Neelima je ućutka.
Pakhi i Agasthya sednu u mandap. Počne ritual venčanja. Leela pita gde je sveta vatra, zašto koriste tulsi (biljku) umesto svete vatre. Neelima objasni da je to njihova porodična tradicija. Agasthya i Pakhi razmene vence. Pakhi obeća u sebi da nikada neće biti razlog Agasthyine tuge. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *