Fanaa Ishq Mein Marjawan – 28. epizoda - Agasthya krije veliku tajnu od Pakhi!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 28. epizoda – Agasthya krije veliku tajnu od Pakhi!

By  | 

Agasthya krije veliku tajnu od Pakhi!
Pakhi iz sna probudi zvuk nečijeg kucanja na vratima. Reši da sama proveri s obzirom da svaki put taj zvuk čuje samo ona, a ne i Agasthya. Usput naiđe na vrata koja vode u podrum i reši da proveri. Približava se nekim vratima na kraju podruma (vrata one tajne sobu pred koju je Agasthya došao neku noć) i sprema se da ih dodirne kada se svetla upale. Pakhi se prepadnuta okrene. Agasthya je pita šta ona traži tu. Pakhi mu kaže da zvuk kucanja dopire iz te sobe. Agasthya kaže da će proveriti i otvori vrata. Ne zateknu nikoga unutra. Vide pacova, oboje se uplaše i pobegnu odatle.
Nazad u sobi, Agasthya i Pakhi se smeju i zadirkuju jedan drugog. On veli da se nasmejala posle dugo vremena. Ustane kako bi otišao da spava na sofu, ali ga Pakhi zaustavi i kaže mu da može spavati na jednom uglu kreveta, ne može da ga gleda kako se muči na tom kauču. Podseti ga da je spavala na njegovom ramenu kada su putovali. On je i dalje njen najbolji prijatelj, tako da joj neće biti neprijatno. Agasthya se složi. Legnu u krevet i postave jastuke između njih. Pakhi veli da je svake noći zbog običnog pacova u glavi razvijala triler film od straha. Poželi mu laku noć i legne. Agasthya primi poruku od nekoga.
Sledećeg jutra, Pakhi se budi i vidi da joj je Agasthya doneo doručak u krevet. Agasthya prokomentariše da je naručio različita jela za nju jer ne zna šta će jesti. Pakhi ga gleda. Agasthya potom doda da joj se izgleda ništa nije svidelo i pruži joj voće. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *