Fanaa Ishq Mein Marjawan – 29. epizoda - Agasthya je osumnjičen za Ishaanov pokušaj ubistva!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 29. epizoda – Agasthya je osumnjičen za Ishaanov pokušaj ubistva!

By  | 

Agasthya je osumnjičen za Ishaanov pokušaj ubistva!
Pakhi, Agasthya i ostatak porodice iznenade Naveli rođendanskom proslavom. Svi joj čestitaju. Agasthya se izvini Naveli i otkrije joj da je Pakhi organizovala ovu zabavu i uradila sve dekoracije. Naveli kritikuje dekoracije što razbesni Agasthyu koji je oštro oslovi, ali ga Pakhi smiruje držeći ga za ruku. Svi požele Naveli srećan rođendan. Na red dođe i Pakhi koja joj čestita i zagrli je. Naveli joj stavi do znanja da je ne može impresionirati radeći sve ovo. Pakhi odvrati da je sve učinila da bi je videla nasmejanu i uspela je u svojoj nameri.
Yug uporno zove Agasthyu koji ne odgovara na njegove pozive. Brine se da će Maya (medicinska sestra) ispričati istinu policiji.
Shubham dođe na Navelinu rođendansku zabavu. Agasthya je iznenađen kada sazna da su se Shubham i Naveli sprijateljili.
Pakhi donese tortu i šokira se kada ugleda Shubhama. Shubham smisli neki izgovor kako bi što brže otišao odatle. Pre odlaska značajno pogleda Pakhi.
Yug nazove nekoga i pokuša da otkrije da li je Maya priznala istinu ili ne.
Naveli iseče tortu. Agasthya je prvi nahrani parčetom torte. Iako je svima pružila po malo torte, Naveli ignoriše samo Pakhi. Agasthya krene da je pita o tome, ali ga Pakhi zaustavi. Naveli potom stigne poruka od nekoga, prokomentariše za sebe da joj on ne da mira čak ni za njen rođendan. Pakhi je pita da li je sve u redu. Navelina prijateljica okupi sve i objavi igru parova koji plešu na nekom papiru koji će se savijati nakon svake runde.
Pakhi i Agasthya počnu da plešu zajedno sa drugim parovima. Pakhi primeti da Naveli nervozno gleda u telefon. Svi parovi su eliminisani osim Agasthye i Pakhi i još jednog para. Agasthya na kraju podigne Pakhi u naručje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *