Fanaa Ishq Mein Marjawan – 32. epizoda - Agasthya je uhapšen!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 32. epizoda – Agasthya je uhapšen!

By  | 

Agasthya je uhapšen!
Neelima govori Agasthyi da moraju grandiozno proslaviti Pakhin prvi holi. Agasthya je rešen da taj praznik učini nezaboravnim za Pakhi. On se isprva ponudi da odbaci Pakhi u kancelariju, ali mu zatim stigne Yugova poruka i hitno odlazi. Pakhi se pita zašto je odjednom promenio plan i reši da ga taksijem prati.
Agasthya stiže i ulazi u bolnicu (u kojoj je smestio Ishaana). Čuvar zaustavi Pakhi koja se uputila unutra. Ona srećom uspe da ga nasamari i uđe unutra. Ugleda Agasthyu kako razgovara sa Mayom i govori joj da se ne plaši. Baš u tom momentu joj stigne i poruka, ispusti telefon na pod i Agasthya je ugleda kroz staklo. On izađe ispred i priđe joj. Pakhi počne da viče na njega da ju je prevario. Saznala je njegovu istinu i razotkriće ga pred celim svetom! Agasthya se pravi lud, pita o kojoj istini govori? Pakhi viče da i dalje laže. Neka porekne da je davao pogrešne lekove Ishaanu kako bi ostao prikovan za krevet. Kaje se što mu je verovala! Agasthya negira optužbe i pita kako uopšte može da pomisli da bi je prevario. Ona ga kroz suze pita kako je mogao da učini to Ishaanu. On odvrati da ga ne bi dotaklo da je neko drugi izneo ove optužbe na njegov račun, ali ovo nikada neće moći da zaboravi. Pakhi nastavi da je Agasthya izneverio njeno poverenje, nije uspela da vidi njegovo pravo lice. On je povređen njenim rečima, veruje Viratu više nego svom prijatelju iz detinjstva. Pakhi izjavi da je to što mu je verovala njena najveća greška u životu. Videla je Ishaanove izveštaje, i sada se uverila nakon što je čula njegov razgovor sa medicinskom sestrom. On je zločinac! (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno