Fanaa Ishq Mein Marjawan – 33. epizoda - Agasthya se izvuče i smesti Viratu!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 33. epizoda – Agasthya se izvuče i smesti Viratu!

By  | 

Agasthya se izvuče i smesti Viratu!
Virat se obruši na Pakhi; pogrešio je što joj je verovao! Prenela je njegov plan Agasthyi i spasila ga. Zašto?! Agasthya ga oslovi i opomene što je povisio ton na Pakhi, može da ga otpusti zbog onoga što je uradio. Odlazi do Viratovog nadređenog i veli da će mu reći zašto je Virat toliko zainteresovan za ovaj slučaj. Potom oslovi Mayu i traži od nje da kaže istinu bez imalo straha. Pročita poruke koje je Virat navodno slao Mayi i optuži ga da je seksualno uznemiravao. Doda da ga je Virat uhvatio u zamku pre nego što je uspeo da preduzme bilo šta protiv njega jer mu uznemirava osoblje. Virat, naravno, negira ove optužbe i tvrdi nadređenom da to nije njegov broj. Agasthya okrene broj sa kog su Mayi stizale poruke, telefon koji je počeo da zvoni je pronađen u Viratovoj fioci. Virat kaže da svako može da mu podmetne telefon unutra, to nije njegov telefon. Nadređeni traži od službenika da istraži čiji je telefon. Agasthya nastavi da je Virat maltretirao čak i zaposlene u njegovoj kompaniji, tačnije Natashu koja je nestala još pre mesec dana. Iza toga sigurno stoji Virat! Virat i dalje poriče. Onaj službenik od malopre veli da je broj telefona sa kog su Mayi poslate poruke registrovan na Viratovo ime. Virat ne može da veruje šta čuje, tvrdi da mu je Agasthya smestio kako bi se izvukao. Pakhi vikne da je dosta. Bila je budala što mu je poverovala i što je uopšte posumnjala u Agasthyu. Virat pokuša da joj objasni, ali ona odbija da ga sasluša. Nadređeni saopšti da će o Viratu biti sprovedena istraga i da je do daljnjeg suspendovan sa dužnosti. Traži od Virata da ode, što ovaj ćutke i učini. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site