Fanaa Ishq Mein Marjawan – 35. epizoda – Pakhi sazna da je Agasthyina maćeha pokušala da spali Agasthyu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 35. epizoda – Pakhi sazna da je Agasthyina maćeha pokušala da spali Agasthyu!

By  | 

Pakhi sazna da je Agasthyina maćeha pokušala da spali Agasthyu!
Brat Shravana traži od Naveli da snimi video u kojem traži od Agasthye da donese milion inače će postaviti njene fotografije. Naveli odbija. Oni odvode Naveli. U međuvremenu, Pakhi ugleda polomljene komadiće stakla u blizini i oslobodi se uz pomoć njih. Potom napadne braću. Prospe kerozin koji se tu nalazi, a potom zapali šibicu i baci je. To mesto se zapali. Pakhi govori Naveli da ode, a ona se vrati unutra po prsten koji joj je poklonio Agasthya. Ona uspeva da uzme prsten, ali je povređena.
Agasthya je zabrinut za Pakhi. U tom trenutku se Pakhi i Naveli vrate kući. Agasthya pita Pakhi gde je bila. Naveli u suzama zagrli Agasthyu. Mona dođe tu i šokira se kada vidi u kom je stanju Naveli i pita šta se dogodilo. To isto pita i Agasthya. Pakhi ispriča šta se dogodilo. Naveli se izvinjava Agasthyi. On je teši i kaže da je u redu. Baka savetuje Naveli da nikome ne šalje svoje privatne fotografije. Komentariše da ne zna šta bi se dogodilo da Pakhi nije bila tamo. Agasthya želi podatke o Shravanu i njegovom bratu. Mona počne da grdi Naveli. Pakhi traži od Mone da ne kritikuje Naveli, ionako je već uznemirena. Kaje se zbog svog postupka i neće ga ponoviti. Mona govori da je Naveli njena ćerka, pa sa njom može da priča kako hoće. Neka je ne uči šta je ispravno a šta ne. Pita Pakhi zašto je bilo potrebno da pokazuje svoju hrabrost kada je saznala istinu, zašto nije pozvala nekoga iz porodice. Iskritikuje je. Agasthya kaže Moni da prestane. Čak i da ga je Pakhi pozvala, oni ne bi sedeli dok on dođe. Neka bar ne kritikuje Pakhi ako ne može da je pohvali. Baka ga smiruje i traži od njega da odvede Naveli u njenu sobu. Agasthya je posluša. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno