Fanaa Ishq Mein Marjawan – 38. epizoda – Baka da Agasthyi dva dana da oslobodi Sameera!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 38. epizoda – Baka da Agasthyi dva dana da oslobodi Sameera!

By  | 

Baka da Agasthyi dva dana da oslobodi Sameera!
Pakhi pita Agasthyu da li je dobro. Ovaj odgovori da je razmišljao o poslu. Pakhi mu kaže da zaboravi na posao i da im naruči desert. Vratiće se odmah. Neki čovek zaustavlja Pakhi i loše se ponaša prema njoj. Ova počne da se svađa sa njim. Agasthya smiruje Pakhi i izvodi je. Kaže joj da sedne u auto, a on se vrati u restoran pod izgovorom da je zaboravio novčanik.
Agasthya prebije čoveka koji se loše ponašao prema Pakhi. Pošto se Agasthya nije vratio, Pakhi odlučuje da se vrati u restoran da proveri. Šokira se kada ugleda Agasthyu kako udara čoveka. Zaustavlja ga pre nego što uspe da mu razbije flašu alkohola o glavu. Zamera mu da je mogao da ubije tog čoveka. Agasthya pokušava da opravda svoj postupak, ali Pakhi besna ode.
Agasthya dolazi u podrum i šokira se kada shvati da su vrata tajne sobe otvorena. Pita se kako može tako da pogreši. Odlazi do Sameera i pita ga da li je pokušao da pobegne. Baka dođe tu što šokira Agasthyu. Ona ga iskritikuje što je prevario Pakhi držeći njenog oca u zatočeništvu. Agasthya se pravda da je morao tako da postupi da bi oženio Pakhi. Izvinjava joj se. Baka odbija da podrži Agasthyu u tome i traži od njega da pusti Sameera. Agasthya objašnjava da ne može to da uradi, neka ga razume. Obećava da će se dobro brinuti o Sameeru, ali odbija da ga pusti iz straha da će izgubiti Pakhi. Traži od Sameera da kaže baki da se dobro brine o njemu. Baka odbija da podrži nekoga ko greši, pa makar to bio i njen unuk. Traži od Agasthye da i nju veže. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno