Fanaa Ishq Mein Marjawan – 4. epizoda - Agastja planira da zaprosi Paki!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 4. epizoda – Agastja planira da zaprosi Paki!

By  | 


Agastja planira da zaprosi Paki!

Paki i Agastja su na nekom romantično dekorisanom mestu. Agastja je zaprosi, na šta ona razneženo odvrati da je godinama čekala na taj trenutak. Ispostavi se da je sve Agastjin san. On reši da i u realnosti zaprosi Paki.
Paki nikako da uhvati taksi. Baš kada se pomoli univerzumu da joj pomogne, zaustavi se Tanija koja je u prolazu sa svojim autom i pokupi je. Tanija je pita da li se videla sa Agastjom. Paki klimne glavom i kaže da on ne može dugo da se ljuti na nju. Iznenađena je što ponovo razmišlja o Išanu. Zaključi da možda stalno misli na njega jer joj se sviđa. Seti se da Agastja uvek kaže da ne treba odustajati od srcu dragih stvari. To je podstakne da potraži Išana na internetu i saznaje da on radi u bolnici Triniti. Traži od vozača da je odveze u bolnicu Triniti i kaže Taniji da će doći u kancelariju nakon što joj tamo kobajagi previju ranu. Tanija se čudi što ide u bolnicu zbog tako male ranice. Paki se izgovara da nijednu povredu ne treba olako shvatati u životu.
Paki stiže do bolnice, preko telefona obavesti Agastju sa kojim priča da je stigla u bolnicu za previjanje i da će ga pozvati kasnije. Išan se stvori iza nje i pita je šta ona traži tu. Paki se na licu vidi da joj je i više nego drago što ga vidi, došla je da previje ranu i da potvrdi da li je on zaista doktor. Išan pita kako zna da on radi baš u toj bolnici, a onda ukopča da ga ona uhodi i silno je ushićen. Paki je smešno. On je vodi da joj previje ranu.
Nakon što je previje, Išan predlaže da popiju kafu, na šta se ona složi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site