Fanaa Ishq Mein Marjawan – 40. epizoda - Pakhi sumnja da Sameer krije nešto!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 40. epizoda – Pakhi sumnja da Sameer krije nešto!

By  | 

Pakhi sumnja da Sameer krije nešto!
Pakhi i njeni su u suzama videvši Sameera živog. Pakhi dotrči do njega i zagrli ga. Njena porodica se pridruži zagrljaju, imaju emotivno okupljanje. Sameer, koji je pokušao da kaže šta se desilo s njim, zaustavi se kada pogleda u Agasthyu koji ga već značajno posmatra. Agasthya se ubaci rekavši da ga je neko navodno obavestio da je pronašao Sameera u najgorem stanju. On (Agasthya) ga je premestio u njegovu zdravstvenu ustanovu i lečio ga danima. To je sakrio od svih jer je doktor rekao da su Sameeru šanse za preživljavanje male. Sameer je pao u reku, ali se spasao jer je doplivao do obale. Prema se zahvali Agasthyi.
Agasthya krišom šapne baki da je ispunio njen zahtev na vreme.
Prema prokomentariše da je danas poseban dan jer se Sameer vratio kući, a takođe je i Pakhin rođendan. Agasthya se priseća svog razgovora sa Sameerom, prikazano je sećanje u kom mu je zapretio da će nauditi njegovoj porodici ukoliko ispriča istinu Pakhi.
Agasthya primeti da je neko ostavio koverat za Pakhi. Unutra su slike na kojima on i Yug prenose zavezanog Sameera iz kuće. Agasthya pokuša da se raspita kod čuvara za onog ko je to ostavio, ali ništa. Na kraju sakrije koverat od Pakhi i odvodi je nazad među goste.
Pakhi otkrije Shanayi da je Sameer rekao Agasthyi da je do obale došao plivajući, ali on ne zna da pliva. Po njemu se vidi da nije baš srećan ali da to pokušava da prikrije. Sumnja da on nešto krije, ali nije joj jasno zašto. Agasthya je dozove nazad. Dok Pakhi seče tortu, prisutni joj pevaju za srećan rođendan. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno