Fanaa Ishq Mein Marjawan – 41. epizoda - Pakhi pronalazi skrivene kamere u svojoj kući!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 41. epizoda – Pakhi pronalazi skrivene kamere u svojoj kući!

By  | 

Pakhi pronalazi skrivene kamere u svojoj kući!
Pakhi pita Sameera da li je dobro. Agasthya joj kaže da je pokušao da umiri Sameera koji je uplašen nakon nesreće. Kasnije, Agasthya zamoli doktora da na brzinu pregleda i Sameera kad je već tu. Doktor nakon pregleda ustanovi da je Sameeru pritisak veoma visok. Agasthya, ne bi li ga se otarasio, pita doktora da li može da izvede Sameera iz grada na nekoliko dana da bi se osećao bolje. Doktor potvrdi i odlazi odatle. Sameer se buni, želi da ostane sa svojom porodicom. Agasthya veli da je njegovo zdravlje najvažnije i predlaže da odu u kuću njegove bake u London. Prema negoduje što idu tako daleko. Pakhi se slaže da odu tamo. Agasthya kaže da će srediti vizu i avionske karte. On i Pakhi odlaze.
Baka se suoči sa Agasthyom uverena da on stoji iza Shanayine nesreće. Agasthya potvrdi i pravda se da nije imao drugu opciju da spreči Sameera koji se uputio u policijsku stanicu. Preuzeo je veliki rizik time što je oslobodio Sameera, neka ne očekuje ništa više od njega.
Pakhi im priđe i pita šta se desilo, zašto izgledaju napeto? Baka pita za Shanayinu nesreću. Pakhi kaže da je dobro. Pita je za dozvolu da pozove svoju porodicu na večeru pre nego što otputuju za London. Neelima se složi, to je sada i njena kuća.
Pakhi zamoli Mohita da ugradi kamere u kuću (sumnja da se nešto zbiva) dok su njeni na večeri kod nje. Agasthya i tata kriju nešto od nje. Želi da zna istinu, ali ne želi direktno da pita Agasthyu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site