Fanaa Ishq Mein Marjawan – 45. epizoda - Pakhi je upucana?!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 45. epizoda – Pakhi je upucana?!

By  | 

Pakhi je upucana?!
Pakhi je zapanjena videvši Agasthyu kako davi sirotog Sameera. Ona pokrije lice šalom, uzme kamen oko kojeg omota papir i baci ga na Agasthyu. Agasthya odmah pusti Sameera i proveri papir na kom piše da prizna istinu. Sada mu je jasno da mu Sameer ne šalje preteće poruke, pita se ko bi to mogao biti. Ishaan oseća olakšanje što Pakhi nije izašla pred Agasthyu i pita se šta piše na tom papiru.
Sameer se uplašen vraća kući i govori Premi da brzo spakuje njihove torbe. Dolazi i Pakhi koju Sameer plačući grli. Prema pita Pakhi šta se dogodilo, zašto Sameer plače. Pakhi odvrati da je to zbog stresa, neka ga povede u sobu da se odmori. Shanayi takođe nije jasno šta se dešava njihovom tati. Pakhi je uverava da će uskoro biti dobro i pomisli da je sada Agasthyin red da živi svaku sekundu svog života u strahu.
Večera se u vili Raichandovih. Naveli se pita ko im to preti, a Pakhi je uverava da je Agasthya danas otišao u policiju i da će krivac uskoro biti pronađen. Agasthya nije ništa okusio, odlazi u sobu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site