Fanaa Ishq Mein Marjawan – 48. epizoda – Agasthya je paralisan!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 48. epizoda – Agasthya je paralisan!

By  | 

Agasthya je paralisan! 
Mohit zove Pakhi. Pakhi se skloni u ćošak gde nema kamera. Ona mu se izvinjava što je u žurbi napustila hram i što mu nije ništa rekla.
Sa druge strane, Agasthya besni u tajnoj sobi sa kamerama. Iznerviran baca stolicu i pita se ko bi to mogao biti.
Pakhi vidi tajna vrata i pita se da li su to ista vrata odakle je čula lupanje. Uđe u sobu i pronalazi lance. Pronalazi i Sameerovu krvavu maramicu i shvata da je tu njen otac bio zaključan. Zove Ishaana i kaže mu da je Shubham bio u pravu. Ne može da rizikuje njega i svoje voljene jer je ova borba njena. Ishaan smiruje Pakhi i govori da je to i njegova borba jer ga je Agasthya mučio dan i noć. On insistira da se Pakhi ne bori sama. Pakhi mu objašnjava plan koji je smislila i govori mu da moraju biti brzi jer je Agasthya veoma lukav. Traži od njega da popriča sa Mayom.
Uveče, Pakhi servira hranu Agasthyi. On počne da jede, a utom dostavljač pozvoni na vrata i preda paket Pakhi. Agasthya otvara paket u kom je igračka koja ispali malu iglicu i koja mu se zabode u vrat. Agasthya počne da se guši. Baka, Mona i Pakhi se uspaniče.
Doktor koji pregleda Agasthyu obaveštava porodicu da je u toj igli bio lek koji se daje da bi se neko onesvestio. Agasthya se pita da li je to isti lek koji je dao Mayi da da Ishaanu. Posumnja da Maya stoji iza svega.
Shubham upozorava Ishaana da je svaki dan sve rizičnije to što rade.
Pakhi govori Agasthyi da je uz njega. Pita ga ima li šta iza ormana, možda soba ili tako nešto jer se čudno čuje. Agasthya je zabrinut da će Pakhi saznati za tajnu sobu.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site