Fanaa Ishq Mein Marjawan – 5. epizoda - Agastja je bolesno opsednut Paki!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 5. epizoda – Agastja je bolesno opsednut Paki!

By  | 


Agastja je bolesno opsednut Paki!

Paki se iznenadi videvši nekoga. Otkriveno je da je ta osoba Išan. Nju zanima kako je znao da je tu. Išan odvrati da nije došao zbog nje, već da popije kafu. Želeo je i da joj pravi društvo pošto sama pije kafu i tako joj učini život manje tužnim. Paki se smeje i pita da li će se uvek sastajati u kafiću. Išan pita kako je tako sigurna da će se ponovo sresti i smeje se. Već malo sigurniji u sebe, predlaže da večeras tu večeraju, gde je najbolja pica u gradu. Paki se silno obraduje, ali žao joj je što večeras neće moći, kasnije će se videti sa Agastjom. Išan pita gde će se videti. Ponudi se da je odbaci do tamo nakon što mu kaže lokaciju. Ona rado pristaje.
Agastja, za to vreme, čeka Paki i osmehuje se gledajući u prsten kojim će je zaprositi.
Paki je u kolima sa Išanom. Komentariše da Agastja mnogo vodi računa o njoj, ne da dlaka s glave da joj zafali. Išan je pita da li sve svoje odluke donosi tek nakon što se posavetovala sa njim. Paki odvrati da mu beskrajno veruje. Išana zanima da li će njen dečko morati da dobije Agastjino odobrenje. Ona odvrati da joj je njegovo mišljenje mnogo bitno. On pita da li joj se neko sviđa. Paki potvrdi, ali nije sigurna da se i ona njemu sviđa. Išan pita da li taj momak voli decu i kafu i da li je brbljivac. Paki potvrdi, zna da se radi o njemu. Išan veli da se onda sigurno i ona tom momku sviđa. Ubrzo stižu na odredište. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site