Fanaa Ishq Mein Marjawan – 61. epizoda - Agasthyina maćeha kidnapuje Pakhi!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 61. epizoda – Agasthyina maćeha kidnapuje Pakhi!

By  | 

Agasthyina maćeha kidnapuje Pakhi!
Agasthya iznenadi Pakhi i dovede je u lepu, romantično uređeno prostoriju sa postavljenim stolom za večeru. Sve odiše romantikom. Pakhi se iznenađenje užasno svidi. Agasthya zatim donese tortu na kojoj je ispisano “srećna godišnjica”. Oboje iseku tortu, nakon čega Agasthya veli da ima još jedno malo iznenađenje. Izvadi prsten i kaže da je to poklon od Agasthye koji želi njenu bezuslovnu ljubav za ceo život. U prstenu nema nikakvog tragača, nikakve kamere, to je simbol njihove ljubavi i njihovog novog početka. On joj nežno stavi prsten i poljubi ruku. Romantično plešu dok naslovna numera svira u pozadini. Pakhi mu nudi piće i podseti ga na neku igru koju su ranije igrali. Agasthya predlaže da ovoga puta zajedno popiju piće ako istovremeno isto odgovore. Pakhi se složi. Ubrzo počnu da postavljaju jedno drugom pitanja i da zajedno daju iste odgovore. Nazdravljaju i piju. Agasthya na kraju pita koliko će dece imati, neka odgovori bez da se tako zacrvenela. Odjednom oseti vrtoglavicu i onesvesti se. Pakhi promeni izraz lica i kaže da je morala da se pretvara da bi ga se otarasila. Ukrala je tablete za spavanje i promešala ih u njegovo piće. Ona zatim uzme lanac i nastavi da nije pobegla kada je Sameer došao sa policijom jer nije želela da rizikuje život svog oca i ostalih. Nikada ne može da zaboravi njegovu izdaju i da ga zavoli. Dovoljno je kontrolisao njen život, više ne. Veže mu lanac oko noge i uzme ključeve od auta iz njegovog džepa. Mora što pre u policijsku stanicu, odatle će kontaktirati Ishaana i Sameera.
Pakhi uspe da izađe na glavna vrata pre nego što je Dai maa vidi i beži odatle. Dai maa zatekne Agasthyu na podu i probudi ga. Pita šta se desilo, gde je Pakhi, da li ga je ponovo prevarila? (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site